CSSS training

POCEP heeft een nieuwe training ontwikkeld; de ‘Communicatie Skills voor SEH-specialist’ training.

Tijdens deze ééndaagse training word je getraind in alle aspecten van directe communicatie, toegespitst op overleg met mede-specialisten. Ervaren zorgprofessionals weten namelijk hoe belangrijk effectieve communicatie is en weten dat juiste woordkeuze en inhoud net datgene kan zijn om je doel wél te bereiken.

De training wordt verzorgd door een stemtrainer (vocal coach) en een NLP-trainer (Neuro-Linguistisch Programmeren), aangevuld met de visie en ervaringen van SEH-artsen. Ludieke intermezzo’s en een lekkere lunch completeren de dag.

De doelgroep is gericht op SEH-artsen; zij zullen het meest profijt hebben en kunnen het geleerde direct in praktijk brengen. Ook andere zorgprofessionals kunnen zich inschrijven. Binnen een kleine groep van maximaal 10 deelnemers is er ook veel aandacht en tijd voor jou als individu.

Het unieke van deze training is dat deze gegeven wordt, al varende in een rondvaartboot door de Utrechtse binnenstad. Deze dynamische omgeving zorgt voor meer plasticiteit van het brein, een open mindset en hierdoor een grotere leerervaring.

Je investering voor deze training is 595,- euro (incl BTW), het resultaat is doorgroei naar een zelfverzekerde SEH-specialist.

Accreditatie is aangevraagd.

De eerste training is gepland op in september 2023.